Thuis

Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Pinglei wordt gevestigd in Shijiazhuang, Hebei-Provincie, inbouwt 2005. Mijn fabriek is de grootste weegbrugvervaardiging in Noord-China. Wij hebben bijna 100 werknemers in R&D, beheer, verkoop en productie. Wij veroorzaken vrachtwagenschalen door ons eigen ontwerp. Onze jaarlijkse verkoop bereikte 10 miljoenenamerikaanse dollars in 2008, en 80% van verkoop is van de overzee markt.

 

Pinglei heeft een certificatie van het concentraat van ISO 9001:2015.We elk van onze middelen om de beste prijzen aan onze klanten van hoogste-rangproducten te voorzien. Het ontwerp, de productie, de inspectie en de test van onze producten voldoen klanten aan eisen en alle verwante normen.

 

Wij hebben een sterk R&D-team dat rijke ervaring in het ontwikkelen van diverse schalen, en constant huidige nieuwe types van producten volgens de eisen van overzee markten heeft. Wij hebben divers productie en het testen materiaal dat voor het produceren van producten met hoogte - kwaliteit noodzakelijk is. Bovendien, wij hebben vele exploitanten met rijke ervaring, zodat kon elk stuk van onze producten het buitenlandse klanten hartelijke lof krijgen.

 

Als u Pinglei selecteert, is het enkel dat u één gevorderde en betrouwbare vertegenwoordiger hebt gekozen.

 

Om Pinglei te kiezen die en met overvloedige ervaring als uw leverancier krachtig is, zult u meer geld besparen en zult meer waarde creëren.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Het bedrijf werd gevestigd vroeg, slechts in de binnenlandse marktverkoop, met het bedrijf bleef zich groeien en ontwikkelen, vanaf 2015, begon het bedrijf de wereld onder ogen te zien, na 12 jaar van de groei, bereikten de het lassenarbeiders van het bedrijf 80 mensen, internationale verkoper 8 mensen, ingenieurs 3 mensen. Mijn bedrijf heeft speciaal personeel verantwoordelijk voor de naverkoopdienst om de belangen van klanten veilig te stellen.

Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Pinglei

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 8 million-15 million

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Hebei Pinglei Weighing Apparatus Co., Ltd Certificaten